0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Centru colectare selectiva deseuri 174l

Quick Overview

Centru pentru colectarea selectiva a deseurilor, confectionat din material plastic foarte rezistent la lovituri, agenti chimici sau meteorologici cu capacitatea totala a recipientelor de 174 litri. Este prevazut la nivelul capacului cu doua orificii pentru aruncarea deseurilor cu o dimensiune si forma specifica, care usureaza actiunea de colectare selectiva. Se foloseste pentru colectarea deseurilor din hartie si plastic in doua recipiente separate. Suprafata neteda si forma centrului permite o curatare periodica eficienta.
Se poate folosi in spatii de birouri, spatii administrative, unitati medicale, unitati de invatamant, atat in mediul exterior cat si in mediul interior.
Centrul este compus din: 1 recipient de baza cu capac, 2 recipiente interioare, 3 orificii de aruncare cu semnele specifice fiecarui deseu.

Culoare: albastra. Dimensiuni: 64 x 610 x 90,2 cm. Capacitate totala: 174 litri.

Disponibilitate: Out of stock

1.435,00 Lei
Centru pentru colectarea selectiva a deseurilor, confectionat din material plastic foarte rezistent la lovituri, agenti chimici sau meteorologici cu capacitatea totala a recipientelor de 174 litri. Este prevazut la nivelul capacului cu doua orificii pentru aruncarea deseurilor cu o dimensiune si forma specifica, care usureaza actiunea de colectare selectiva. Se foloseste pentru colectarea deseurilor din hartie si plastic in doua recipiente separate. Suprafata neteda si forma centrului permite o curatare periodica eficienta. Se poate folosi in spatii de birouri, spatii administrative, unitati medicale, unitati de invatamant, atat in mediul exterior cat si in mediul interior. Centrul este compus din: 1 recipient de baza cu capac, 2 recipiente interioare, 3 orificii de aruncare cu semnele specifice fiecarui deseu. Culoare: albastra. Dimensiuni: 64 x 610 x 90,2 cm. Capacitate totala: 174 litri.