0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Centru de colectare selectiva a deseurilor 348l

Quick Overview

Centru de colectare selectiva a deseurilor, fabricat din material plastic foarte rezistent la socuri, agenti chimici sau meteorologici cu capacitatea totala a recipientelor de 348 litri. Este prevazut la nivelul capacului cu mai multe orificii pentru aruncarea deseurilor cu o dimensiune si forma specifica, care usureaza actiunea de colectare selectiva. Se foloseste pentru colectarea deseurilor din hartie, plastic, sticla si a resturilor nereciclabile in mai multe recipiente separate. Suprafata neteda si forma centrului permit o curatare periodica eficienta.
Se poate folosi in spatii de birouri, spatii administrative, unitati medicale, unitati de invatamant, atat in mediul exterior cat si in mediul interior.
Centrul este compus din: 2 recipiente de baza cu capac, 4 recipiente interioare, 8 orificii de aruncare cu semnele specifice fiecarui deseu.

Culoare: albastra. Dimensiuni: 145 x 610 x 90,2 cm. Capacitate totala: 348 litri.

Disponibilitate: Out of stock

2.495,00 Lei
Centru de colectare selectiva a deseurilor, fabricat din material plastic foarte rezistent la socuri, agenti chimici sau meteorologici cu capacitatea totala a recipientelor de 348 litri. Este prevazut la nivelul capacului cu mai multe orificii pentru aruncarea deseurilor cu o dimensiune si forma specifica, care usureaza actiunea de colectare selectiva. Se foloseste pentru colectarea deseurilor din hartie, plastic, sticla si a resturilor nereciclabile in mai multe recipiente separate. Suprafata neteda si forma centrului permit o curatare periodica eficienta. Se poate folosi in spatii de birouri, spatii administrative, unitati medicale, unitati de invatamant, atat in mediul exterior cat si in mediul interior. Centrul este compus din: 2 recipiente de baza cu capac, 4 recipiente interioare, 8 orificii de aruncare cu semnele specifice fiecarui deseu. Culoare: albastra. Dimensiuni: 145 x 610 x 90,2 cm. Capacitate totala: 348 litri.