0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos cu pedala pentru bucatarie BINS 100l

Quick Overview

Cos cu pedala pentru bucatarie, fabricat din polipropilena de inalta densitate cu capacitatea recipientului de 100 litri. Pedala exterioara de dimensiune mare asigura aruncarea resturilor intr-un mod igienic si realizeaza inchiderea etansa a capacului, impiedicand astfel raspandirea mirosurilor neplacute si a diferitelor bacterii. Modalitatea de constructie a cosului, cu piese din otel inoxidabil il fac ideal pentru utilizarea indelungata in bucatarii profesionale cu un regim de utilizare intens.
Deschiderea laterala larga a capacului usureaza fixarea si strangerea sacilor menajeri, iar curatarea este facila datorita suprafetelor netede si constructiei cosului.

Este destinat folosirii in bucatariile profesionale, unitati de catering, restaurante, unitati fast-food, etc.

Culoare: alba. Dimensiuni: 410 x 540 x 940 mm. Greutate: 12,6 kg. Capacitate: 100 litri.

Disponibilitate: In stoc

1.195,50 Lei
OR
Cos cu pedala pentru bucatarie, fabricat din polipropilena de inalta densitate cu capacitatea recipientului de 100 litri. Pedala exterioara de dimensiune mare asigura aruncarea resturilor intr-un mod igienic si realizeaza inchiderea etansa a capacului, impiedicand astfel raspandirea mirosurilor neplacute si a diferitelor bacterii. Modalitatea de constructie a cosului, cu piese din otel inoxidabil il fac ideal pentru utilizarea indelungata in bucatarii profesionale cu un regim de utilizare intens. Deschiderea laterala larga a capacului usureaza fixarea si strangerea sacilor menajeri, iar curatarea este facila datorita suprafetelor netede si constructiei cosului. Este destinat folosirii in bucatariile profesionale, unitati de catering, restaurante, unitati fast-food, etc. Culoare: alba. Dimensiuni: 410 x 540 x 940 mm. Greutate: 12,6 kg. Capacitate: 100 litri.