0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos de gunoi cu capac mobil 25l Small

Quick Overview

Cos de gunoi cu capac mobil avand capacitatea recipientului de 25 litri. Este confectionat din polipropilena de inalta densitate. Capacul se poate indeparta cu usurinta pentru o curatare eficienta a recipientului. Capacul prezinta o parte mobila cu maner pentru deschiderea si inchiderea usoara a acestuia.

Este indicat sa se foloseasca in spatii de birouri de dimensiuni mici sau medii, centre administrative, spatii comerciale, bucatarii.
Datorita diferitelor culori ale capacelor se poate folosi si pentru colectarea selectiva.

Capacitate: 25 litri.

Disponibilitate: In stoc

47,50 Lei
47,50 Lei
Cos de gunoi cu capac mobil avand capacitatea recipientului de 25 litri. Este confectionat din polipropilena de inalta densitate. Capacul se poate indeparta cu usurinta pentru o curatare eficienta a recipientului. Capacul prezinta o parte mobila cu maner pentru deschiderea si inchiderea usoara a acestuia. Este indicat sa se foloseasca in spatii de birouri de dimensiuni mici sau medii, centre administrative, spatii comerciale, bucatarii, spatii sanitare. Datorita diferitelor culori ale capacelor se poate folosi si pentru colectarea selectiva. Capacitate: 25 litri.