0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos de gunoi cu capac mobil 45l

Quick Overview

Cos de gunoi cu capac mobil avand capacitatea recipientului de 45 litri. Este confectionat din polipropilena de inalta densitate. Capacul se poate indeparta cu usurinta pentru o curatare eficienta a recipientului. Capacul prezinta o parte mobila cu maner pentru deschiderea si inchiderea usoara a acestuia.

Este recomandata folosirea in spatii de birouri de dimensiuni medii si mari, centre administrative, spatii comerciale, bucatarii.
Datorita diferitelor culori ale capacelor se poate folosi si pentru colectarea selectiva.

Dimensiuni: 40 x 40 x 71 cm (L x W x H). Capacitate: 45 litri.

Disponibilitate: In stoc

72,00 Lei
72,00 Lei
Cos de gunoi cu capac mobil avand capacitatea recipientului de 45 litri. Este confectionat din polipropilena de inalta densitate. Capacul se poate indeparta cu usurinta pentru o curatare eficienta a recipientului. Capacul prezinta o parte mobila cu maner pentru deschiderea si inchiderea usoara a acestuia. Este indicat sa se foloseasca in spatii de birouri de dimensiuni medii si mari, centre administrative, spatii comerciale, bucatarii. Datorita diferitelor culori ale capacelor se poate folosi si pentru colectarea selectiva. Dimensiuni: 40 x 40 x 71 cm (L x W x H). Capacitate: 45 litri.