0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos de gunoi pentru colectare selectiva Triple 3 x 57l

Quick Overview

Cos de gunoi fabricat din metal de calitate superioara la nivelul corpului si otel inoxidabil la nivelul capacului. Corpul cosului este acoperit la exterior cu vopsea pulbere de calitate, putand fi utilizat si in spatiul exterior. Capacul cosului de gunoi este prevazut cu balama, avand si un sistem de protectie impotriva inchiderii automate. La interior cosul are o captuseala galvanizata si suporti pentru montarea sacilor menajeri. Cosul ofera posibilitatea fixarii sale la sol.

Cosul are doua variante: clasica (corpul acoperit cu vopsea pulbere) si triple otel (corpul si capacul sunt din otel inoxidabil).

Datorita celor trei recipiente separate cosul poate fi folosit pentru colectarea selectiva a deseurilor in: centre comerciale, supermarketuri, centre fitness, alei interioare de circulatie, etc.

Dimensiuni: 974 x 520 x 835 mm (L x l x h). Greutate: 77 kg. Deschidere: 135 x 140 mm. Capacitate recipiente: 3 x 57 litri.

Disponibilitate: In stoc

5.889,50 Lei

* campuri obligatorii

5.889,50 Lei
Cos de gunoi fabricat din metal de calitate superioara la nivelul corpului si otel inoxidabil la nivelul capacului. Corpul cosului este acoperit cu vopsea pulbere de calitate putand fi utilizat si in spatiul exterior. Capacul cosului de gunoi este prevazut cu balama, avand si un sistem de protectie impotriva inchiderii automate. La interior cosul are o captuseala galvanizata si suporti pentru montarea sacilor menajeri. Cosul ofera posibilitatea fixarii sale la sol. Datorita celor trei recipiente separate cosul poate fi folosit pentru colectarea selectiva a deseurilor in: centre comerciale, supermarketuri, centre fitness, alei interioare de circulatie, etc. Dimensiuni: 974 x 520 x 835 mm (L x l x h). Greutate: 77 kg. Deschidere: 135 x 140 mm. Capacitate recipiente: 3 x 57 litri.