0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos gunoi centre comerciale 140 litri, Durapol

Quick Overview

Cos gunoi centre comerciale cu capacitatea de 140 litri, realizat din plastic foarte rezistent Durapol.

Este prevazut cu doua fante frontale: fanta superioara pentru aruncarea deseurilor si fanta inferioara pentru colectarea sacilor menajeri si fixarea celor noi.

Capacul se inchide etans, special conceput pentru impiedicarea emanarii mirosurilor. La nevoie se poate fixa la sol.

Curatarea se realizeaza cu usurinta datorita suprafetel netede si materialelor de calitate.

Este recomandat datorita volumului mare si caracteristicilor constructive pentru: centre comerciale, zone fast-food, autoserviri.

Greutate: 22 kg.

Volum: 140 litri.

Disponibilitate: In stoc

3.648,50 Lei
OR
Cos gunoi centre comerciale cu capacitatea de 140 litri, realizat din plastic foarte rezistent Durapol. Este prevazut cu doua fante frontale: fanta superioara pentru aruncarea deseurilor si fanta inferioara pentru colectarea sacilor menajeri si fixarea celor noi. Capacul se inchide etans, special conceput pentru impiedicarea emanarii mirosurilor. La nevoie se poate fixa la sol. Optional poate fi prevazut cu un suport special pentru tavite in partea superioara. Curatarea se realizeaza cu usurinta datorita suprafetel netede si materialelor de calitate. Este recomandat datorita volumului mare si caracteristicilor constructive pentru: centre comerciale, zone fast-food, autoserviri. Greutate: 22 kg. Volum: 140 litri.