0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos gunoi din plastic pentru exterior Land

Quick Overview

Cos gunoi din plastic pentru spatii exterioare, realizat din plastic foarte rezistent care ii confera o rezistenta sporita in timp la factori de mediu si fizici. Aruncarea deseurilor se face prin cele doua fante laterale cu clapeta de inchidere, foarte utile in impiedicarea eliminarii mirosurilor neplacute. La interior este dotat cu un vas din plastic pentru depozitarea deseurilor, care se poate scoate cu usurinta.

Se poate utiliza in zonele de circulatie din centre comerciale, centre de afaceri, etc, unde poate fi folosit si ca suport pentru reclame la nivelul peretilor laterali.

Dimensiuni: 545 x 516 x 1043 mm. Greutate: 22 kg. Culoare: verde inchis.

Disponibilitate: In stoc

1.598,50 Lei
OR
Cos gunoi din plastic pentru spatii exterioare, realizat din plastic foarte rezistent care ii confera o rezistenta sporita in timp la factori de mediu si fizici. Aruncarea deseurilor se face prin cele doua fante laterale cu clapeta de inchidere, foarte utile in impiedicarea eliminarii mirosurilor neplacute. La interior este dotat cu un vas din plastic pentru depozitarea deseurilor, care se poate scoate cu usurinta. Se poate utiliza in zonele de circulatie din centre comerciale, centre de afaceri, etc, unde poate fi folosit si ca suport pentru reclame la nivelul peretilor laterali. Dimensiuni: 545 x 516 x 1043 mm. Greutate: 22 kg. Culoare: verde inchis.