0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos gunoi metalic de lux cu pedala Smart 33l

Quick Overview

Cos gunoi de lux cu pedala, realizat din metal de calitate, cu capacitatea recipientului interior de 33 litri. Este disponibil in doua variante de culoare rosu si argintiu cu un finisaj exterior deosebit realizat din vopsea pulbere de calitate superioara. Galeata interioara este realizata din metal zincat, usurand strangerea si fixarea sacilor menajeri. Pedala exterioara metalica faciliteaza aruncarea deseurilor in sistem hands-free.

Este indicata folosirea lui in spatii sanitare din birouri, centre administrative, sedii firme, showroom-uri, pub-uri, restaurante, etc.

Culori: rosu, argintiu. Dimensiuni: Ø 346 x 710. Capacitate: 33 litri.

Disponibilitate: In stoc

979,50 Lei

* campuri obligatorii

979,50 Lei
Cos gunoi de lux cu pedala, realizat din metal de calitate, cu capacitatea recipientului interior de 33 litri. Este disponibil in doua variante de culoare rosu si argintiu cu un finisaj exterior deosebit realizat din vopsea pulbere de calitate superioara. Galeata interioara este realizata din metal zincat, usurand strangerea si fixarea sacilor menajeri. Pedala exterioara metalica faciliteaza aruncarea deseurilor in sistem hands-free. Este indicata folosirea lui in spatii sanitare din birouri, centre administrative, sedii firme, showroom-uri, pub-uri, restaurante, etc. Culori: rosu, argintiu. Dimensiuni: Ø 346 x 710. Capacitate: 33 litri.