0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cos gunoi tigari 75 l

Quick Overview

Cos de gunoi pentru tigari, realizat din material plastic rezistent HDPE la nivelul corpului si otel inoxidabil in zona unde se depoziteaza tigarile.

Cosul este prevazut cu o galeata interioara din plastic pentru deseuri, fante largi pe ambele parti si o parte superioara care se indeparteaza cu usurinta pentru golirea cosului.

Volumul mare il recomanda pentru zonele cu trafic crescut din centre comerciale, zone de birouri, unitati administrative, universitati.

La nevoie, cosul se poate fixa de pardoseala cu ajutorul unor dibluri.

Dimensiuni: 820 x 515 x 515 mm ( H x l x L ).

Greutate totala: 7,6 kg.

Culoare: gri.

Volum: 75 litri.

Garantie: 24 de luni.

Disponibilitate: In stoc

199,45 Lei
OR
Cos de gunoi pentru tigari, realizat din material plastic rezistent HDPE la nivelul corpului si otel inoxidabil in zona unde se depoziteaza tigarile. Cosul este prevazut cu o galeata interioara din plastic pentru deseuri, fante largi pe ambele parti si o parte superioara care se indeparteaza cu usurinta pentru golirea cosului. Volumul mare il recomanda pentru zonele cu trafic crescut din centre comerciale, zone de birouri, unitati administrative, universitati. La nevoie, cosul se poate fixa de pardoseala cu ajutorul unor dibluri. Dimensiuni: 820 x 515 x 515 mm ( H x l x L ). Greutate totala: 7,6 kg. Culoare: gri. Volum: 75 litri. Garantie: 24 de luni.