0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cosuri de gunoi cu pedala si capac rabatabil 13l

Quick Overview

Cosuri de gunoi cu pedala si capac rabatabil, confectionate din tabla de otel cu capacitatea recipientului interior de 13 litri. Cosurile sunt disponibile in trei nuante: inox, rosu, albastru. Sunt prevazute cu o galeata interioara si o pedala profesionala pentru rabatarea capacului. Depozitarea deseurilor se realizeaza intr-un mod igienic (hands-free).

Designul deosebit le face ideale pentru utilizarea lor in spatiile sanitare din birouri, restaurante, cluburi, centre spa. Deasemenea pot fi folosite si in bucatariile din restaurante, centre de catering, unitati fast-food, etc.

Culori disponibile: albastru, rosu, inox. Dimensiuni: Ø 270 x 410. Capacitatea: 13 litri.

Disponibilitate: In stoc

179,00 Lei

* campuri obligatorii

179,00 Lei
Cosuri de gunoi cu pedala si capac rabatabil, confectionate din tabla de otel cu capacitatea recipientului interior de 13 litri. Cosurile sunt disponibile in trei nuante: inox, rosu, albastru. Sunt prevazute cu o galeata interioara si pedala profesionala pentru rabatarea capacului. Depozitarea deseurilor se realizeaza intr-un mod igienic (hands-free). Designul deosebit le face ideale pentru utilizarea lor in spatii sanitare din birouri, restaurante, cluburi, centre spa. Deasemenea pot fi folosite si in bucatariile din restaurante, centre de catering, unitati fast-food, etc. Culori disponibile: albastru, rosu, inox. Dimensiuni: Ø 270 x 410. Capacitatea: 13 litri.