0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cosuri gunoi de lux din metal Master 28l

Quick Overview

Cosuri gunoi de lux realizate din metal de calitate superioara cu capacitatea recipientului interior de 28 litri. Sunt disponibile in doua variante de culoare: negru si argintiu. Finisarea exterioara este realizata cu vopsea de calitate. Datorita recipientului interior din tabla zincata depozitarea si colectarea deseurilor este mult usurata.

Datorita designului si finisajelor deosebite sunt indicate pentru spatii birouri de dimensiuni mici si medii, sedii firme, spatii reprezentative, centre spa, etc.

Culori: argintiu, negru. Dimensiuni: Ø 350 x 780. Capacitate: 28 litri.

Disponibilitate: In stoc

799,00 Lei

* campuri obligatorii

799,00 Lei
Cosuri gunoi de lux realizate din metal de calitate superioara cu capacitatea recipientului interior de 28 litri. Sunt disponibile in doua variante de culoare: negru si argintiu. Finisarea exterioara este realizata cu vopsea de calitate. Datorita recipientului interior din tabla zincata depozitarea si colectarea deseurilor este mult usurata. Datorita designului si finisajelor deosebite sunt indicate pentru spatii birouri de dimensiuni mici si medii, sedii firme, spatii reprezentative, centre spa, etc. Culori: argintiu, negru. Dimensiuni: Ø 350 x 780. Capacitate: 28 litri.