0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Cosuri reciclare selectiva deseuri 25l

Quick Overview

Cosuri pentru reciclarea selectiva a deseurilor, confectionate din polipropilena de inalta densitate.

Sunt prevazute cu un maner ergonomic rabatabil pentru deschiderea capacului frontal.

Recipientul din plastic care se afla in interiorul cosului se poate scoate cu usurinta pentru indepartarea deseurilor si curatarea acestuia.

Cosurile se pot uni pe orizontala datorita sistemelor de imbinare, dar se pot si stivui pentru eficienta in ocuparea spatiului.

Diferitele culori ale marginilor superioare ale cosurilor le fac ideale pentru folosirea acestora la activitatea de reciclare selectiva.

Se pot folosi in spatii de birouri, spatii administrative, spatii tehnice, centre medicale, universitati, etc.

Culori disponibile: albastru, verde, galben, negru.

Dimensiuni: 340 x 300 x 423 mm. Greutate: 3 kg.

Capacitate: 25 litri.

Pret / cos.

Garantie: 24 de luni.

Disponibilitate: In stoc

149,00 Lei
149,00 Lei
Cosuri pentru reciclarea selectiva a deseurilor, confectionate din polipropilena de inalta densitate, cu capacitatea de 25 litri. Sunt prevazute cu un maner ergonomic rabatabil pentru deschiderea capacului frontal. Recipientul din plastic care se afla in interiorul cosului se poate scoate cu usurinta pentru indepartarea deseurilor si curatarea acestuia. Cosurile se pot uni pe orizontala datorita sistemelor de imbinare, dar se pot si stivui pentru eficienta in ocuparea spatiului. Diferitele culori ale marginilor superioare ale cosurilor le fac ideale pentru folosirea acestora la activitatea de reciclare selectiva. Se pot folosi in spatii de birouri, spatii administrative, spatii tehnice, centre medicale, universitati, etc. Culori disponibile: albastru, verde, galben, negru. Dimensiuni: 340 x 300 x 423 mm. Greutate: 3 kg. Capacitate: 25 litri. Pret / cos. Garantie: 24 de luni.