0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Pubela cu pedala pentru bucatarie Gastro 106l

Quick Overview

Pubela cu pedala pentru bucatarii profesionale, fabricata din polietilena de inalta densitate cu capacitatea recipientului de 106 litri. Este prevazuta cu pedala de dimensiune mare care realizeaza deschiderea cu usurinta a capacului rabatabil. Manerul ergonomic si cele doua roti asigura o buna manevrabilitate si faciliteaza transportul acesteia. Sunt disponibile capace de diferite culori pentru gestionarea mai buna a resturilor rezultate.

Sunt indicate pentru utilizare in bucatarii profesionale, unitati de catering, restaurante mari si medii, laboratoare, unitati fast-food, industrie, etc.

Culori disponibile capac: albastru, rosu, verde, galben, alb. Dimensiuni: 490 x 456 x 890 mm. Capacitate: 106 litri.

Disponibilitate: Out of stock

495,00 Lei
Pubela cu pedala pentru bucatarii profesionale, fabricata din polietilena de inalta densitate cu capacitatea recipientului de 106 litri. Este prevazuta cu pedala de dimensiune mare care realizeaza deschiderea cu usurinta a capacului rabatabil. Manerul ergonomic si cele doua roti asigura o buna manevrabilitate si faciliteaza transportul acesteia. Sunt disponibile capace de diferite culori pentru gestionarea mai buna a resturilor rezultate. Sunt indicate pentru utilizare in bucatarii profesionale, unitati de catering, restaurante mari si medii, laboratoare, unitati fast-food, industrie, etc. Culori disponibile capac: albastru, rosu, verde, galben, alb. Dimensiuni: 490 x 456 x 890 mm. Capacitate: 106 litri.