0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Scrumiera birou, metalica, cu picior

Quick Overview

Scrumiera birou realizata din metal la nivelul stalpului, suportului si otel inoxidabil la nivelul recipientului atasat. Este prevazuta cu orificii de aruncare la nivelul partii superioare si un sistem de inchidere pentru recipient. Partea de suport la contact cu solul asigura stabilitate crescuta datorita dimensiunii, dar in acelasi timp se poate ancora la sol.
Scrumiera se poate fixa pe stalp sau perete, sau optional pe stalpul metalic
Datorita designului si modului de constructie scrumiera este ideala pentru toate spatiile de birouri, centre de afaceri sau unitati administrative.

Dimensiuni: Ø 400 x 1000 mm.

Disponibilitate: In stoc

1.289,50 Lei
1.289,50 Lei
Scrumiera birou realizata din metal la nivelul stalpului, suportului si otel inoxidabil la nivelul recipientului atasat. Este prevazuta cu orificii de aruncare la nivelul partii superioare si un sistem de inchidere pentru recipient. Partea de suport la contact cu solul asigura stabilitate crescuta datorita dimensiunii, dar in acelasi timp se poate ancora la sol. Scrumiera se poate fixa pe stalp sau perete, sau optional pe stalpul metalic. Datorita designului si modului de constructie scrumiera este ideala pentru toate spatiile de birouri, centre de afaceri sau unitati administrative. Dimensiuni: Ø 400 x 1000 mm.