0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Scrumiera cu picior, albastra

Quick Overview

Scrumiera cu picior realizata din metal de calitate superioara de culoare albastra. Scrumiera prezinta o stabilitate crescuta datorita suprafetei de dimensiuni mari aflata in contact cu solul. Cuva superioara cu un diametru mare este prevazuta cu spatiu interior pentru aruncarea resturilor. Finisarea exterioara este realizata cu vopsea pulbere de culoare albastra.
Este recomandata pentru spatiile exterioare din birouri, centre de afaceri, unitati administrative, depozite, restaurante, cluburi.

Dimensiuni: Ø 410 x 720 mm.

Culoare: albastra.

Disponibilitate: In stoc

648,50 Lei
OR
Scrumiera cu picior realizata din metal de calitate superioara de culoare albastra. Scrumiera prezinta o stabilitate crescuta datorita suprafetei de dimensiuni mari aflata in contact cu solul. Cuva superioara cu un diametru mare este prevazuta cu spatiu interior pentru aruncarea resturilor. Finisarea exterioara este realizata cu vopsea pulbere de culoare albastra. Este recomandata pentru spatiile exterioare din birouri, centre de afaceri, unitati administrative, depozite, restaurante, cluburi. Dimensiuni: Ø 410 x 720 mm. Culoare: albastra.