0762.098.374 / 0734.050.422 / office@cosuri-pubele.ro

Cos :

0 produse - 0,00 Lei
Nu sunt produse in cos.

More Views

Scrumiera metalica de lux 30l

Quick Overview

Scrumiera metalica mixta, confectionata din tabla de otel de calitate superioara, avand capacitatea recipientului interior de 30 litri. Finisajul exterior este realizat cu vopsea pulbere sau din otel inoxidabil lustruit. Poate fi folosita pentru depozitarea deseurilor in recipientul interior cat si ca scrumiera.

Datorita constructiei si finisajului deosebit este indicata pentru zonele reprezentative din spatiile de birouri, sedii firme, showroom-uri, cluburi, restaurante, centre spa, etc.

Culori: albastru, verde, alb, otel inoxidabil. Dimensiuni: Ø 250 x 610 mm. Capacitate: 30 litri.

Disponibilitate: In stoc

278,50 Lei

* campuri obligatorii

278,50 Lei
Scrumiera metalica mixta, confectionata din tabla de otel de calitate superioara, avand capacitatea recipientului interior de 30 litri. Finisajul exterior este realizat cu vopsea pulbere sau din otel inoxidabil lustruit. Poate fi folosita pentru depozitarea deseurilor in recipientul interior cat si ca scrumiera. Datorita constructiei si finisajului deosebit este indicata pentru zonele reprezentative din spatiile de birouri, sedii firme, showroom-uri, cluburi, restaurante, centre spa, etc. Culori: albastru, verde, alb, otel inoxidabil. Dimensiuni: Ø 250 x 610 mm. Capacitate: 30 litri.